Ara publico a Mossegalapoma.cat

Ep!
A partir d'ara escriuré les meves entrades de blog en català a Mossegalapoma.cat, i continuaré escrivint en castella a Orangoodling.

jueves, marzo 29, 2007

Nova versió del NWiki per a Moodle 1.7 i plans del DFwikiteam


Després de dos mesos el DFwikiteam publiquem una nova versió del Moodle NWiki. De momento no incorporem massa noves funcionalitats llevat del nou parser amb format mediawiki (el de wikipedia) i resoldre alguns bugs que van sortint.
Ben aviat però treure'm unes quantes innovacions que faran les vostres del.licies:
  • Wikibook... si finalment
  • Exportació de documents word i open office directament a wiki i wikibook
  • plantiles wiki
  • Eina d'anàlisi basada en gràfics tipus Timeline per avaluar les wikis dels estudiants...
Algú dona més ? Doncs aviat podrem consultar offline els continguts d ela wiki i el fòrum de Moode des d'un telèfon mòbil J2ME .... I tot això abans de vacances... gracies a l'esforç del DFWikiteam i especialment en Jordi Piguillem ( alies el Gran Pigui!!!)

Que cal ? Doncs que feu rebombori i que el Martin Dougiamas no se'ns adormi i ens posi d'una vegada a la Moodle 1.9 en versió alpha encara. Tal com està planificat.

En aquest sentit moodlers tot ajut és poc.

I de cara a tornada de vacances que farem??? doncs farem una distribució standalone de nwiki ( és a dir un wiki sense moodle (bé amb un trosset que ens enduerm) una versió distribuïda del Wiki compatible am l'estandar OKI del MIT (on vam enviar el nostre tecnogeek de guàrdia, en Pablo Casado en tasques relacionades amb el projecte Campus que al capdavall si que gira al voltant de Moodle ) part d'altres coses que deixaré que us expliqui ell.

I les males llengües diuen que un tal Ludo s'enclaustra aquesta setmana santa per acabar la seva tesi i que aquest estiu mentre espera que es compleixin el tramits per poder llegir es posarà a programar sobre Second Life i que el setembre començarà a dirigir projectes de fi de carrera relacionats amb Moodle, Second Life, Dispositius mòbils i.... i el que faci falta.

Qui dona més?
Ludo out
----------------------------------------------------------------------
Més informació als blogs del dfwikiteam:
DFwikiteam Blogs

No hay comentarios: