Ara publico a Mossegalapoma.cat

Ep!
A partir d'ara escriuré les meves entrades de blog en català a Mossegalapoma.cat, i continuaré escrivint en castella a Orangoodling.

miércoles, marzo 21, 2007

Que maco és ser estimat!

Aquest matí he repassat els informes que fa el google analytics sobre l'activitat d'aquest blog.
Realment anima a escriure posts regularment el saber que hi ha gent que s'ho llegeix. La quantitat industrial de text que poso esta causant que google m'estimi força i m'envii una bona quantitat de visites i les imatges que acostumo a posar per il·lustrar cada post fa que el el motor de cerca d'imatges també ens porti alguns visitants.
Avui he descobert que una part de les visites que ens venen arriben del blog del club Omnia CIJBellvitge que ha posat aquest blog a la llista de blogs més estimats.
Gracies!
He intentat esbrinar qui hi ha al darrere però no me n'he sortit (encara!) però d'entrada volia retornar el favor i posar un enllaç cap allà.
Curiosejant entre les entrades he vist dues altres webs estimades que parlen de tecnologia i discapacitació i educació. Posaré els enllaços aqui per aquells a qui us interessi, incloent els meus estudiants que n'han de fer un treball al respecte.
Ludo out

No hay comentarios: