Ara publico a Mossegalapoma.cat

Ep!
A partir d'ara escriuré les meves entrades de blog en català a Mossegalapoma.cat, i continuaré escrivint en castella a Orangoodling.

lunes, mayo 07, 2007

La festafib 2007...

Des de fa molts anys la Facultat d'Informàtica de Barcelona (FIB) celebra el primer divendres de Maig la FestaFIB. Aquesta festa organitzada per els propis estudiants i amb una participació entusiasta per part de professors i altre personal de la Facultat.

L'activitat estrella de la Festafib és el gran dinar a l'aire lliure que es fa al mateix campus on els diferents grups de companys i amics s'organitzen per fer paelles ( el clàssic de la festa) carns a la brasa i elaborar pocions alquímiques amb un alt contingut alcoholic (com caipirinya, mojitos o menys glamuroses sangries amb vi de tetrabrik).

IMG_2637

Estudiants, professors i altre personal passeja pel campus i s'establen converses (sovint influïdes per l'esperit de vi) en un context parell on el grau no compta.

Es fan moltes altres activitats (correvins, caraokes, concursos de futbolí, futbolí humà... ) tot organitzat pels alumnes de la DAFIB (Delegació d'alumnes) i la revista de la facultat: l'Oasi
I es que si un estudiant passa per la universitat i sols ha anat a classe, malgrat que hagi tret matricules d'honor no ha entès res. Participar en organitzar coses com la festafib, el forum fib o els actes del 30 aniversari de la facultat ensenyen coses que els professors no podem transmetre a classe.
IMG_2607

Els nois del DFWikiteam van dissenyar i encarregar-se d'estampar unes samarretes per a la ocasió, cosa que a mi m'ha emocionat de veure com aquesta colla de bretols han desenvolupat un sentit de comunitat mentre fan el projecte d efi de carrera o compleixen condemna com a becaris d'en Ludo. Sou molt grans nois!!!!
IMG_2618

I per la nit es van organitzar concerts (que els tècnics de so es van escarrassar per desmerèixer) ... en el concert, com no? vam actuar els Goblin City, tot i que ens vam endur un gust agredolç de boca per el tema comentat del so.

Recordeu, si esteu estudiant a la universitat no deixeu perdre-us la oportunitat de participar en les associacions d'estudiants i activitats "no acadèmiques" ...

Ludo out





2 comentarios:

wolffan dijo...

Bé marc, només vui dir que jo m'ho vaig passar genial al concert i a la festa en general.
El de menys era que es sentís bé, sino que hi hagues una bona pinya i la gent disfrutés.

De fet vaig veure un ambient que rarament es veu a la facultat i que crec que s'hauria de donar més.

PD: realment no té preu veure el teu professor cantant metal. Espero que es reediti el concert com has dit a classe, hi anire amb moltes ganes.

wolffan^^.

uri dijo...

Grandíssima festa.
No m'enrecordo de molt, però va ser genial.
La ressaca em va venir diumenge.
Nirvana power!!!