Ara publico a Mossegalapoma.cat

Ep!
A partir d'ara escriuré les meves entrades de blog en català a Mossegalapoma.cat, i continuaré escrivint en castella a Orangoodling.

martes, octubre 31, 2006

Integració Moodle wiki Tiddlywiki

Doncs si , els bojos del DFWikiteam estem integrant tiddlywiki amb wiki. L'Oriol Nieto i L'Alex Moreno estan fent una feina tremenda amb l'ajuda d'en Didac amb els parsers.
Ara com ara només tenim un plugin de tiddlywiki que permet importar pagines wiki del moodle (nwiki es clar fer l'ullet ) en tiddlers...ja hem demanat ajuda a en Paco Riviere, profeta i traductor del tiddlywiki que ens dongui un cop de mà amb les traduccions.
Tal com estem tenim tanta feina que no podem ni traduir, i a més si ho fessim en Joan queralt ens renyaria fer l'ullet
Ara com ara la integració consisteix en un Plugin que permet des d'un tiddlywiki importar les pàgines d'una wiki que es tingui al Moodle. El que fem bàsicament és conectar-nos a un servei que s'instal.la amb el nwiki amb qui el tiddlywiki es comunica. També fem la traducció de format dfwiki ( semblant al de wikipedia) al de tiddlywiki... que se l'han inventat per la ocasió.
Els futurs desenvolupaments consisteixen en posar seguretat al tema ( verificació de permisos d'accés al conextarse al servei ) i permetre fer el cami de tornada, és a dir passar els continguts del tiddlywiki al dfwiki.
Això podra permetre emportar-se les pàgines del wiki, modificar-les quan s'esta fora de linia i després tornar a pujar les pagines al moodle. Tenint en compte que tiddlywiki funciona sobre "minimo" (minimozilla) el futur navegador dels nostres pda's i telefons mòvils intel.ligents ... pot ser una eina molt útil...
Seguirem informant
Ludo out

No hay comentarios: