Ara publico a Mossegalapoma.cat

Ep!
A partir d'ara escriuré les meves entrades de blog en català a Mossegalapoma.cat, i continuaré escrivint en castella a Orangoodling.

viernes, diciembre 08, 2006

sostenibilitat, teoria de jocs y software lliure


El dimecres de la setmana passada vaig assistir a les la primera de les Jornades "Univers lliure" organitzades per la secretaria de telecomunicacions i societat de la informació de la "Generalitat de Catalunya". L'esdeveniment va ser un èxit i personalment crec que ho vaig aprofitar a diferents nivells.

Però el que vull comentar és "la perla" de la jornada que per motius de *parkingware vaig estar a punt de perdre'm: el keynote inicial del Doctor Javier Bustamante sobre Sostenibilitat teoria de jocs i programari lliure. Bustamante és un d'aquests que realment té habilitat comunicativa i sap captivar l'audiència. Atès que aquesta és una de les habilitats que intento conrear, la comunicació oral i escrita, solc apreciar les "*performances" realment bones amb el delit d'un catador de vins. Però a més de l'habilitat comunicativa de Bustamante el discurs que ens duia és realment interessant ja que ens va venir a explicar on es troben les fallades de la racionalitat, la necessitat social del comportament ètic que duu a la cooperació i com aquesta cooperació es troba en el món del programari lliure.
No entraré en els detalls per a no xafar res.
En el següent enllaç teniu el vídeo i les dispositives de la presentació. http://www.lafarga.cat/universlliure
Que ho gaudiu.
Ludo out

No hay comentarios: